Välkommen

ledgers Ledgers.se, Samarbetspartner för småföretagaren!

Våra företagstjänster väljer ni omfattning av, och vi som er samarbetspartner presenterar en totallösning för dessa med utgångspunkten effektivitet och bästa ekonomi.

Att vi som samarbetspartner och tjänsteleverantör har kunskap om våra klienters produktion och administrativa kedja, dess kunder och produkter anser vi är viktigt för att förstå det unika med just Er verksamhet.  Då blir vi delaktig på ett effektivt och ekonomiskt sätt i vår rådgivning och guidning för bästa ekonomi och resultat i vårt arbete, oavsett var i kedjan ni väljer att förstärka er verksamhet, med oss som er resurs!

Företagslösningar och integrationer i såväl affärssystem som er försäljningsplattform för bästa bas i er verksamhet.

Att t.ex. integrera verksamhetens olika arbetsredskap för att digitalisera allt flöde, som t.ex. administrativa molnlösningar med er webbshop eller kanske er kassalösning i fysisk butik, sparar mycket pengar och inte lägga onödig tid på manuellt arbete, eller att välja rätt lösning för lönehantering som fungerar utan manuell hantering, så har vi lösningar för er genom integrering av de olika komponenterna. Allt kan fås att integreras idag.

Andra uppdrag och projekt kan vara optimering av verksamhetens delar för att öka effektiviteten och skapa ett flöde i hela eller delar av verksamheten.

Personal och servicefrågor är typiska komponenter som alltid är i rörelse och föremål för förändring för att följa med i utvecklingen och anpassas till aktuella förutsättningar i just er verksamhet.

samarbetspartner

KONTAKTA OSS IDAG!

Ring: 010-10 10 495

maila: info@ledgers.se

Dela